Cerrar
Test.pdf

Introduce tu email a continuación y te enviaremos un enlace de descarga.

Avaluacions sonomètriques i vibratòries
Laboratori d’Assaig segons norma UNE-EN ISO/IEC 17025: 2005
Entitat d’Inspecció segons norma UNE-EN ISO/IEC 17020: 2004

Entidad Nacional de Acreditación

Mòdul d’Acústica Ambiental en el Màster en Gestió i Enginyeria Ambiental, títol propi de postgrau com Expert Universitari en Canvi Climàtic, Contaminació Atmosfèrica i Renous de la Universitat de les Illes Balears.

06/03/12

27 i 29 de febrer 2012

AVALUA – Acústica Industrial conjuntament amb AXIOMA, imparteixen el Mòdul d’Acústica Ambiental en el Màster en Gestió i Enginyeria Ambiental, títol propi de postgrau com Expert Universitari en Canvi Climàtic, Contaminació Atmosfèrica i Renous de la Universitat de les Illes Balears.

Màster de la UIB a través de la FUEIB i cofinançat per TIRME.

Aquí podreu accedir als documents de la formació:

más info

MAPA ESTRATÈGIC DE SOROLL DE LA INFRAESTRUCTURA VIÀRIA BV-2002 QUE TRAVESSA ELS MUNICIPIS DE SANT VICENÇ DELS HORTS, SANTA COLOMA DE CERVELLÓ I SANT BOI DE LLOBREGAT

06/03/12

La Diputació de Barcelona va adjudicar la primera fase d’avaluació de les principals infrastructures viàries a AVALUA, conjuntament amb la Universitat Politècnica de Catalunya i Axioma, per a determinar de la servitud acústica de les principals infraestructures viaries de Barcelona, amb l’elaboració dels Mapes Estratègics de Soroll i Plans d’acció correctius.

AVALUA presenta el mes d’abril de 2011 el: MAPA ESTRATÈGIC DE SOROLL DE LA INFRAESTRUCTURA VIÀRIA BV-2002 QUE TRAVESSA ELS MUNICIPIS DE SANT VICENÇ DELS HORTS, SANTA COLOMA DE CERVELLÓ I SANT BOI DE LLOBREGAT.

más info

Jornada Tècnica del CTE DB-HR en el Col·legi Oficial d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Menorca

15/04/10

Aquest passat 15 d'abril de 2010, Avaluaha impartit la Jornada Tècnica sobre el Codi Tècnic de l'Edificació respecte el Document Bàsic de protecció enfront del soroll, en el Col·legi Oficial d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Menorca.

Des de Avalua volem agrair el interès i gran participació pels col·legiats en dita jornada tècnica. S’adjunten els documents de les exposicions per a la seva descàrrega.da. En breu penjarem tot el contingut i documents de referència en la nostra web.

más info

DIR up&down

10/02/10

AVALUA certifica els nivells d’immissió sonora de l’activitat del Centre de Fitness més exclusiu de Barcelona, el DIR up&down. Aquest mes de febrer, s’ha procedit a avaluar la immissió sonora susceptible d’esser generada per l’activitat de les instal·lacions i equipaments del nou centre esportiu de DIR a Barcelona, com a requisit indispensable de compliment per a la llicència d’activitat i funcionament.

DIR up&down compta amb unes extraordinàries instal·lacions que podeu visualitzar-les amb el Tour virtual 360º

AVALUA certifica los niveles de inmisión sonora de la activitat del Centro de Fitness más exclusivo de Barcelona, el DIR up&down.

más info

Rosassa Major de la Seu, Catedral de Ciutat de Mallorca

24/09/09

Estudi i anàlisi del comportament dels vitralls de la rosassa major de la seu, envers a l’acció d’una alteració acústica, com a simulació de la pressió sonora exercida en un espectacle piromusical efectuat a les immediacions, intentant així determinar les possibles causes d’afecció de la seva integritat estructural.

Modelització acústica de la incidència sonora exercida sobre el conjunt històric i patrimonial de la seu de mallorca.

Recomenacions i protocols d’actuació per a futurs esdeveniments i espectacles.

más info

Codi tècnic d'edificació

04/07/09

El nou Codi Tècnic de l’Edificació amb el Document Bàsic DB-HR de protecció enfront del renou, ja està completament desplegat normativament, amb la seva publicació al BOE el passat 23 d’abril, per a assolir els objectius de qualitat acústica en l’edificació nova i rehabilitació, que inicialment va establir la Llei 37/2003 del renou.

más info

III Congrés d’Enginyeria i Cultura Catalana: Tecnologia, Territori i Societat

01/12/08

La necessitat de comptar amb unes eficients eines de gestió de la contaminació acústica. Conseqüències tècniques, econòmiques i socials.

más info

[M] Televisió de Mallorca

20/03/08
  • Productora de TV: Miraprim
  • Fecha de grabación y emisión: Primavera 2008
  • Título del programa: L’Aguait
  • Canal de emisión: Televisió de Mallorca

más info Avalua
AVALUA - Marca registrada
Diseño web - MONOK