Cerrar
Test.pdf

Introduce tu email a continuación y te enviaremos un enlace de descarga.

Avaluacions sonomètriques i vibratòries
Laboratori d’Assaig segons norma UNE-EN ISO/IEC 17025: 2005
Entitat d’Inspecció segons norma UNE-EN ISO/IEC 17020: 2004

Entidad Nacional de Acreditación

» Trajectòria

AVALUA es constitueix el 23 d’abril de 2004 i sorgeix de la necessitat de desvincular l’acció inspectora de l’enginyeria d'Acústica Industrial de Tecnologies Mediambientals SL, en l’afany d’aconseguir la política traçada per la Direcció de l’empresa de desenvolupar un treball des de l’estricte rigor tècnic amb absoluta imparcialitat i objectivitat. Aquest últim aspecte és el que el nostre sistema garanteix, confirmant-ho amb l’acreditació ENAC, verificant-ho mitjançant auditoria periòdica.

Es per això que des del primer moment es marca l’objectiu d’aconseguir la més alta acreditació i reconeixement de competència tècnica. En aquest sentit hem estat pioners en la nostra àrea geogràfica natural, les Illes Balears, i també en altres aspectes d’àmbit estatal.

El nostre àmbit d’actuació és estatal, assolint fites singulars i d’elevada complexitat. Aquest fet ha permès obrir nous reptes i en un món globalitzat, ja comencem a tenir peticions d’àmbit internacional. La nostra acreditació compta amb un abast internacional permetent-nos aspirar a compliment d’aquest objectiu.

Acustica Industrial
AVALUA - Marca registrada
Diseño web - MONOK