Capital humà i tecnològic

És el principal capital d’AVALUA. L’equip professional que el conforma, no sols compta amb una altíssima qualificació, capacitació i dilatada experiència; sinó que amb el seu ofici, el que intenten transmetre són els valors essencials per a transformar la societat en positiu.

AVALUA compta amb un equip de professionals d’altíssima qualificació i capacitació. No tant sols esgrimeixen una dilatada experiència en el camp de l’acústica, sinó que compten amb un extens domini de les disciplines en aplicació de les tecnologies industrials i ambientals, necessàries per analitzar cada situació objecte d’avaluació.

L’equip d’enginyers que conformen el cos inspector, estan sotmesos a una formació i a una avaluació continuada. Estan equipats amb l’última tecnologia en instrumental de mesurament que alhora també està sotmès a una verificació metrològica periòdica i continuada per a garantir la màxima fiabilitat.

Ho complementen potents eines informàtiques de càlcul i representació de resultats. Alhora, donada la constant transformació en l’àmbit de l’acústica, potenciem nous sistemes basats en l’última tecnologia com la monitorització sonomètrica en continu, mitjançant el sistema AVALUA-SiMSo, adaptats a les necessitats del Segle XXI, en constant innovació i millora continuada. Aquests sistemes, al recopilar major quantitat d’informació mitjançant un sistema de Big Data, permet observar, fins i tot en temps real, els canvis temporals que es puguin esdevenir. Permeten elaborar models de predicció futura i alertar de possibles superacions per tal d’actuar en conseqüència permetent garantir el compliment normatiu en tot moment.

Avaluació sonomètrica de renou ambiental.

Previous slide
Next slide

Assajos d’aïllament a renou aeri i d’impacte.

Previous slide
Next slide

Modelitzacions de resposta sonora.