#MarinaBeachClubValencia, un innovador i singular espai gastronòmic d’oci mediterrani

Projecte acústic dissenyat per AVALUA, nominat a entrar a la llista de “The World’s 100 Best Clubs 2019”.

Desenvolupar i implementar un singular projecte per a cobrir especials necessitats acústiques, és tot un repte que des de l’enginyeria de #AVALUA i #AcústicaIndustrial assumim amb rigor, precisió, però sobretot amb passió, essent conscients de que el nostre treball té a més l’objectiu d’aportació de valor i beneficis a la societat.

Garantir la convivència i la cohabitació d’usos, és el leitmotiv que ens impulsa. Necessitem espais de silenci, per a garantir el descans i alhora espais d’oci per a la interrelació ciutadana; més en un ambient mediterrani com el nostre on podem gaudir plenament de l’activitat a l’aire lliure.

Espais tan singulars com el Marina Beach Club Valencia suposen un privilegi d’actuació tècnica permetent un resultat d’excel·lència per a que tots en puguem gaudir d’una activitat d’oci al exterior amb la màxima qualitat sonora.

Tot això gràcies al gran equip de professionals, altament qualificats i de dilatada experiència, junt també al gran equipo de col·laboradors. Aquest és el cas de l’enginyer en sistemes audiovisuals, Pepe Ferrer, que ha regulat i equalitzat el sistema d’àudio professional d’EAW, fabricant Top mundial. Equipació que ens permet un total control i directivitat sonora preservant l’immisió al entorn.

Els nostres projectes acústics de disseny passiu/actiu, reconceptualització electroacústica, avaluació i monitorització sonométrica en continu, ens permeten aportar la garantia permanent de compliment normatiu.

La nostra filosofia d’actuació és: “Enjoy the silence, enjoy music”.

Innovació d’actuació acústica per aconseguir un control màxim. Un conjunt de mesures actives i passives per a confinar i gaudir del so on correspon, minimitzant la seva dispersió al entorn i amb un control, gestió i vigilància mitjançant la monitorització sonométrica permanent en continu que ofereix el sistema SiMSo de AVALUA.

Concepció, disseny i càlcul, prescripció, minuciosa i correcta execució i implantació del sistema, verificació i certificació sonométrica en continuo. La nostra major referència, els satisfactoris resultats d’activitats d’alta exigència com el Marina Beach Club Valencia, tot un exponent.

En aquets últims dies, alguns mitjans de comunicació s’han fet ressò de les nominacions a entrar en la llista de ‘The World’s 100 Best Clubs’ 2019. Classificació que anualment fa pública l’Asociación Internacional de Ocio Nocturno, Nightlife International.

En el conjunt del estat, 51 locals d’oci nocturn han estat nominats. Des de #AVALUA i #AcústicaIndustrial ens sentim vertaderament orgullosos d’haver pogut contribuir a aquesta excel·lència a nivell mundial d’esmentades activitats d’oci.

Ens honora que els nostres clients i projectes estiguin a la vanguarda de la llista amb les nominacions actuals, junt les atorgades i consolidades ja en edicions anteriors. Ushuaïa Beach Club Ibiza, Hï Ibiza, Lío Ibiza, Destino Pacha Ibiza, DC-10 Ibiza, Blue Marlin Ibiza, a la que s’uneix la recent nominació del Marina Beach Club Valencia.

L’aportació d’aquest vector fonamental de respecte cap a l’entorn, és clau per al desenvolupament i bon funcionament d’aquestes activitats. Combinant a més amb la millor qualitat musical, constitueix u fet totalment diferencial de bona praxis empresarial i responsabilitat social.