Projecte Amàre Beach Hotel Ibiza

En la societat actual, de continua activitat i estrès, ha fet consolidar-se fermament el moment vacacional.

Cerquem trobar moments de relax combinats amb moments d’oci. Experiències que volem compartir amb les persones que ens importen.

I és què, por molt que canviï el nostre entorn, amb les dinàmiques socials, ambientals i tecnològiques; hi ha una qüestió a la que la humanitat no renunciarà i és, a passar-ho bé. A tenir aquets espais i moments de tranquil·litat combinats amb els d’oci on recórrer encara que sigui esporàdicament.

La qüestió fonamental és poder fer-ho amb respecte. A un mateix, a l’entorn ambiental i als demés.

Com enginyeria i instal·ladora especialista en acústica aplicada, a través del nostre laboratori acreditat per ENAC, AVALUA, i Acústica Industrial; la missió és clara, donar resposta tècnica a les activitats del sector que permeten garantir el seu funcionament dins de l’observança normativa generant dissenys i projectes específics, innovadors i diferenciadors que assoleixin el seu objectiu.

Precisament per a garantir la seva viabilitat de funcionament, permetent la cohabitació d’usos i la convivència. Respecta i seràs respectat.

Així doncs, actuem sempre amb una premissa d’actuació:

Enjoy the silence, enjoy music”.

La ciència ha demostrat que el silenci pot ser just el que necessitem per a regenerar les nostres ments i cossos exhausts. Però a l’hora, la música ens estimula la nostra part més emocional quedant registrada en el més recòndit de la memòria evocant-nos a moments vivencials molt intensos que difícilment oblidarem.

La combinació d’ambdós aspectes, emfatitzant els atributs sensorials definidors de l’hotel, ha permès a través de la nostra especialització tècnica d’actuació, la materialització d’aquest projecte tan singular, l’Amàre Beach Hotel Ibiza.