La nova realitat, monitorització sonomètrica en temps real SiMSo per a les activitats del SXXI, presents al Horeca Professional Expo HIP2021 de IFEMA

Hem de poder garantir el #DretAlSilenci així com també el #DretAlFuncionament. Tot ciutadà té el dret al descans, així com tota activitat té el dret a funcionar sempre i quan s’adeqüi als requisits normatius.

Objectivar un aspecte tan sensible, amb informació veraç, fiable i precisa, per a operar dins de la legalitat, és la fórmula per a resoldre qualsevol conflicte per renou. Evitant a més els esforços que l’administració ha de fer en aquest sentit per a resoldreu.

La tecnologia de la plataforma #SiMSo, desenvolupada per #AVALUA, ens permet monitoritzar en temps real tota l’emissió i immissió sonora de les activitats, especialment les d’oci.

D’aquesta “nova normalitat” hem après a valorar molt més el silencia així com la necessitat de socialitzar-nos, sempre partint del respecte. En definitiva, garantir la sostenibilitat i la convivència, gestionant correctament les activitats del SXXI amb la tecnologia més d’avantguarda.

Això i molt més hem tractat en el debat “Evolució, transformació i adaptació de l’oci nocturn a la nova realitat”, moderat per #internationalNightlife, Sr. Joaquim Boades, en el marc del #HIP2021 a IFEMA, junt als ponents Sr. Camilo Ospina (president Asobares Colombia) y el Sr. David Basilio (Hosteleo).