Webinar per a les Amèriques i Europa amb Bartomeu Rosselló. L’evolució de l’experiència acústica en el sector de l’oci compatible amb el respecte a l’entorn. Activitats del SXXI.

Tot un honor i un privilegi poder conversar i debatre amb vosaltres ASOBARES COLOMBIA. Especial agraïment al Sr. Camilo Ospina Guzmán per a fer possible aquesta gran oportunitat, abordant un tema de creixent interès en la nostra societat. Poder garantir el gaudir d’un òptim ambient sonor en el sector de l’oci, maximitzant l’experiència amb respecte a l’entorn y descans dels ciutadans. En definitiva, vetllar per la cohabitació d’usos i la convivència.

Desitjant establir el debat amb vosaltres. Salutacions

Els informem que degut a les mesures de contenció de la pandèmia recentment anunciades per el Gobierno de Colombia front la tercera onada que afecta al país, des de Asobares ens comuniquen l’ajornament del esdeveniment previst per al 21 de abril, amb la finalitat de focalitzar les actuacions de gestió de l’emergència. Així doncs, més endavant els anunciarem la nova data de la webinar proposta. Moltes gràcies.

D’aquesta situació de COVID-19, la superarem amb el nostre esforç i actuació conjunta. Endavant!

Feu un comentari